2011. február 24., csütörtök

Hogy nálam hogyan kezdődött?

Igen egyszerűen. Nagyon sok kézműves dolgot próbáltam, a matricafestéstől a dekupázsig és rendszeresen ilyen ajándékokkal leptem meg a családtagjaimat. Legutóbbi szenvedélyem a scrapbooking, immár 3 éve vagyok lelkes tagja a scrap.hu nagyszerű közösségének. 2010 Karácsonya előtt a szokásos ötletelős fórumon olvastam a szappan- és fürdőgolyó készítésről, ami több okból is felkeltette az érdeklődésemet. Így tavaly karácsonykor saját készítésű szappanokat és fürdőgolyókat kapott a család:)) Hajni rögtön föllelkesült- merthogy ő már régóta dédelget hasonló álmokat- és fölvetette, hogy nem csinálnánk-e együtt mindezt. Én persze vagyok olyan őrült (vagy elszánt, vagy lelkes?), hogy minden ilyen dologba belevetem magam, így január végén nekiálltunk az első szappanjainknak. Remélem, Nektek is annyi örömöt fognak szerezni a használatuk, mint nekünk a készítésük:)

2 megjegyzés:

  1. Először is , gratulálok az új "vállalkozáshoz" és az új bloghoz! Minden jót és szépet kívánok nektek!:)) Másodszor, hol lehet majd vásárolni??

    VálaszTörlés
  2. ... no, látod a marketing nemcsak jó, hanem kell is :D... ügyes vagy Jovi, hogy belekezdtetek... minden nehézség és időhiány ellenére... én szurkolok nektek nagyon, bár szerintem nem is fogtok rászorulni...

    VálaszTörlés