2011. március 15., kedd

Sorsolás szűz kezekkel :)

Köszönöm szépen mindannyiótoknak, akik olvassák a blogunkat (vagy a saját blogomat), hogy részt vettetek a játékban. Szívem szerint mindenkit megajándékoznék 1-1 szappannal, de most játszottunk és egy játéknak csak egy nyertese lehet. Két játéknak meg kettő:))) Itt a két kisfilm, amiből megtudhatjátok, kiknek kedvezett a szerencse. Remélem, elnézitek a sutaságát- életemben először csináltam ilyet:)

Ma reggel Berci és Marci segédletével megtartottuk a blogos játékok sorsolását. Először a 3,5 éves Marci segített kiválasztani azt a szerencsést, aki a blogjában közzétette a játékot és hagyott erről egy kommentet az én blogomban. Hét ember izgulhat:)Szívből gratulálok a nyereményhez! :)

A második videón Berci volt a segédem. Itt a 21 rendszeres olvasó neve került a kalapba.A Te nyereményedhez is szívből gratulálok!

4 megjegyzés:

 1. Meglehetősen irigykedem, de nagyon gratulálok a nyerteseknek! :))
  Köszi a játékot Jovi!

  VálaszTörlés
 2. Micsoda szulinapi ajandek :) :) :)
  Koszonom, koszonom, koszonom. De boldog vagyok :D

  VálaszTörlés
 3. juj, de jóóóóó... nyertem-nyertem-nyertem... Jovi, annyira nagyon-nagyon örülök... bevallva, hogy mostmár bármerre járok és házi szappant látok, mindig te jutsz eszembe... de ezen nem is csodálkozom... sok mindenről eszembe jutsz már...

  VálaszTörlés
 4. Gratulálok a nyerteseknek!!!:-)))

  VálaszTörlés